• Home
  • Content Marketing

Content Marketing

Content Marketing

Content Marketing handler om at lave godt indhold om dig, dit brand eller dine produkter. Gennem indholdet tiltrækker du nye kunder samtidig med du fastholder dine eksisterende kunder. Alt sammen for at de på et eller andet tidspunkt skal foretage en ønsket handling.

Det gode indhold er karakteriseret ved at det skaber værdi for dine kunder. Dvs. nyttig, relevant og brugbar information. Derved købsmodnes kunderne, og de rustes dem til et køb

Det gode indhold

Content Marketing kan benyttes på din eller din virksomheds hjemmeside, i pressemeddelelser eller nyhedsbreve, i blogs og på de sociale medier. Alle disse steder vil det gode indhold virke som en magnet til at tiltrækker – og fastholder kunder

Med det gode indhold:

  • Skabes der opmærksomhed om din virksomhed eller dit brand
  • Tiltrækkes der nye kunder
  • Skabes et fællesskab som giver din kunder god grund til at tale om din virksomhed eller dit brand
  • Skaber en større loyalitet hos dine kunder, som i sidste ende gerne skulle give flere konverteringer.

Med Content Marketing kan din virksomhed på en gang blive synlig, tiltrække flere loyale og trofaste kunder og få et bedre image. Men i forhold til traditionel marketing, skal det gode indhold ikke have fokus salg og opfordring til at købe, men fokuseres på at skabe værdi for dine kunder.

Skab loyalitet gennem værdifuldt indhold

I de fleste tilfælde ved dine kunder godt hvad de vil have. De søger derfor informationer om produktet, produktvarianter, tilkøb, priser og leverandører inden kunden foretager selve købet. Med det gode indhold giver du dine kunder interessant indhold, som kan hjælpe dem med at tage en købsbeslutning. Derved øger du dine kunders loyalitet, og du styrker både dit brand og din position på markedet ved at være til stede, både i søgemaskiner og sociale medier.

Content Marketing giver desuden nogle yderligere fordele. Søgemaskiner elsker unikt indhold, og indhold der skaber værdi, vil forbedre dine placeringer i Google. Du får mere indhold på din hjemmeside, og sørger for at din hjemmeside hele tiden fremstår opdateret og aktuel.

Det gode indhold er også ideelt til at sprede via de sociale medier. Godt indhold deles også oftere på nettet. Derved opnår din virksomhed større synlighed, og den bliver lettere at finde.

Hos HS Kommunikation har vi mange års erfaring med Content Marketing. Vi arbejder dagligt med at skrive målrettet og relevant indhold til en lang række forskellige målgrupper.

Vil du vide mere

Mangler du tid, viden eller ressourcer til at lave en strategi og skabe dit digitale indhold? Så kontakt os for en uforpligtende snak om Content Marketing, og om hvad vi kan gøre for dig

Her finder du os

Kontakt os

info@hskommunikation.dk
+45 53 76 56 50

Besøg os

HS Kommunikation Aps
Sydvestvej 123 A
2600 Glostrup
CVR. 25076532

Aftal tid

Vi har telefonerne åbne mellem 10 og 15. Ring inden du besøger os. Vi kan være ude på kundebesøg e.l.

Nyhedsbrev