Om os

Om os

HS Kommunikation er et lille medie- og kommunikationsbureau, som løser næsten alle opgaver inden for kommunikation. Vi leverer resultater på baggrund af opsatte mål, og vores høje erfaringsniveau og faglighed, gør os i stand til at udføre online kommunikation på den bedst tænkelige måde.

Vi arbejder især med mindre og mellemstore virksomheder, og vi leverer kvalitet til en pris, hvor alle kan være med.

Vi har ingen standard- eller pakkeløsninger, men tager altid udgangspunkt i dit behov. Derved får du en løsning, der er skræddersyet til dig. Det er vigtig for os at målsætning og resultater mødes, og du derved får hvad du forventer – og hvad du betaler for.

Vi har stor erfaring i at formidle effektiv kommunikation til og fysiske- og online medier. Vi sætter spændende og god kommunikation meget højt, og vores kerneområder er Sociale Medier, Nyhedsbreve/Pressemeddelelser, Artikler og Content Marketing.

Desuden tilbyder vi udvikling af hjemmesider, videopræsentationer og fotografering.

Vi tilstræber et tæt samarbejde, der er uformelt, professionelt og givende for alle. Vi pakker aldrig noget ind, men siger tingene, som de er. Vi har styr på vores håndværk, så uanset om vi arbejder med mediestrategier, brandidentitet, webdesign, SEO, blogs, nyhedsbreve, pressemeddelelser eller sociale medier, så ved vi, hvad vi har med at gøre.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til vores produkter og ydelser

Her finder du os

Kontakt os

info@hskommunikation.dk
+45 53 76 56 50

Besøg os

HS Kommunikation Aps
Sydvestvej 123 A
2600 Glostrup
CVR. 25076532

Aftal tid

Vi har telefonerne åbne mellem 10 og 15. Ring inden du besøger os. Vi kan være ude på kundebesøg e.l.

Nyhedsbrev