Referencer

referencer

Her er nogle af de virksomheder, vi har udført opgaver for eller samarbejder med:

AltOmCamping.dk
Vi står bag campingportalen AltOmCamping.dk, der er en af Danmarks største og mest omfattende af sin art i Danmark

Campingnyheder på Facebook
Siden Campingnyheder på Facebook er det største campingfællesskab for campister i Skandinavien. Mere end 42.000 campister synes godt om siden og aktivitetsniveauet er meget højt. Vi står bag siden og varetager alle opdateringer og annoncering der.

Campex ApS
Dansk agent for Hobby og Fendt campingvogne

”Vores samarbejde med HS Kommunikation om markedsføring på Facebook har været yderst positivt. Vi har fået god sparring og brugbar rådgivning gennem hele forløbet, og vores samarbejde med HS Kommunikation har gjort, at vores sider på Facebook har udviklet sig positivt både hvad antal fans og engagement angår. Kvaliteten af deres gode arbejde har medført at vi har udvidet vores samarbejde for 2015”

Ib Langkjær, Campex ApS

Wide Path Camper
Dansk fremstillet og designet cykelcampingvogn

“At HS Kommunikation skrev om mit produkt på AltOmCamping.dk, har været utroligt mærkbart på feedback og interesse, fra både kunder og mulige sammenarbejdspartnere(både importører og udlejnings firmaer). Jeg vækstede med cirka 1200 likes på et døgn, og den samlede mængde likes artiklen gav på en uge var cirka 2500. Artiklen har desuden givet en del interesse fra udlandet, trods den er på dansk, og fra andre, både danske og udenlandske, relevante medier efterfølgende.”

Mads Johansen, CEO, Wide Path Camper

Her finder du os

Kontakt os

info@hskommunikation.dk
+45 53 76 56 50

Besøg os

HS Kommunikation Aps
Sydvestvej 123 A
2600 Glostrup
CVR. 25076532

Aftal tid

Vi har telefonerne åbne mellem 10 og 15. Ring inden du besøger os. Vi kan være ude på kundebesøg e.l.

Nyhedsbrev